mike.jouwweb.nl
Home » 16 september - Live in de Loods - Isabella en Wolter Kroes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

16 september - Live in de Loods - Isabella en Wolter Kroes

 

 

€29,50 Incl. BTW
Live in de Loods: onze eigen Isabella en Wolter Kroes!

Naar aanleiding van hun single: "Ik ben je Prooi" geven Wolter Kroes en Isabella Smit een concert in Utopia. Wees erbij!

Regulier: €29,90 - Aanvang 19:00 uur tot 23:00 uur

VIP: €55,- Aanvang 18:30 tot 23:00 uur

Met een VIP-ticket kunt u eerder het terrein betreden en krijgt u vooraf een heerlijk welkomstdrankje. U heeft tijdens het concert een eigen VIP-ruimte waar u lekkere hapjes kunt nuttigen. Daarnaast heeft u een meet&greet met de artiest(en) en gaat u met ze op de foto.

Disclaimer
Deze editie van Live in de Loods is onder voorbehoud i.v.m. de eliminatie-/spelprocedure binnen Utopia.
Tevens gelden de reguliere voorwaarden.

Good to know:

  • Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren via de mail een Utopia Ticket die u uitgeprint mee dient te nemen. 
  • De mail die zegt dat het product verzonden is dient als akkoord voor aanmelding. U hoeft verder niet te kijken naar de track en trace code omdat deze niet van toepassing is bij kaartverkoop.
  • Je naam wordt op een lijst gezet en wordt gecontroleerd bij binnenkomst. Wanneer je met meerdere personen komt moet je de overige namen even doorsturen o.v.v. live in de loods + je factuurnummer naar inwoners@talpa.tv 
  • Neem tevens een geldig ID bewijs mee (zonder ID kan je helaas geen toegang tot ons terrein krijgen)
  • Je dient in het bezit te zijn van een Utopia paspoort. Je wordt dan Utopiaan en mag dan ons terrein betreden. Heb je nog geen paspoort dan kun je deze aanmaken via deze link: http://www.utopiatv.nl/home/passport-register
  • Adres: Amersfoortsestraatweg 115 (111 op navigatie), 1251 AV Laren
  • Toegang tot Utopia wordt verstrekt aan personen van 18 jaar of ouder. Kinderen onder 18 jaar mogen het terrein uitsluitend betreden onder toezicht van een ouder. U dient zich te identificeren bij aankomst op het terrein.
  • Kaarten voor evenementen zijn helaas in geval van ziekte of hinder helaas niet annuleerbaar. Wij houden de regels voor de kaartverkoop van andere evenementen aan.


We hopen je te zien bij een super voorstelling van Isabella en Wolter Kroes in Utopia! 

Zou u een concert met een live-band willen zien? Help de meiden te zoeken naar een band! Via onze website: www.utopia-bv.nl