mike.jouwweb.nl
Home » Sterren on Tour en RADIONL gaan samenwerking aan

Reactie plaatsen

Reacties

Peter Swaanen ''Gewoon leuke liedjes''
6 jaar geleden

Ik luister regelmatig naar jullie zender en ik vind het fantastisch dat
jullie gaan samenwerken met Sterren on Tour.

Nu een vraag van mij. Kijk eens op:
www.youtube.com/watch?v=sltiN6u10q8 dat is mijn you Tube kanaal.
Hier staat een protestsong op + een oproep naar de mensen in Nederland.
Je kunt ook via Google naar gewoon leuke liedjes zoeken.
Als jullie het met me eens zijn doe dan mee en breng het lied en video
in de publiciteit.

Met vriendelijke groet,

Peter Swaanen

Sterren on Tour en RADIONL gaan samenwerking aan.

donderdag, 07 maart 2013 10:51

RADIONL  gaat een unieke samenwerking aan met Sterrenontour.nl. De radiozender is exclusief mediapartner van de ‘Sterren on tour’, een geheel nieuw en uniek platvorm voor het Nederlandse lied. Dit jaar staat de ‘Sterren on tour’ op minimaal 40 grootte en meest bijzonder  in- en outdoor evenementenlocaties van Nederland,  waarbij de muziek van Nederlandse bodem altijd de verbindende factor is.

Als gastheer van de shows is Emile Hartkamp aangetrokken. De nestor van de Nederlandstalige muziek is de aangewezen persoon om de artiesten van Nederland te verbinden met de liefhebbers van het Nederlandse lied. Sterrenontour.nl werkt samen met tientallen artiesten die regelmatig te zien zullen zijn op het ‘Sterren on tour’ podium waaronder; Jannes, Sieneke, Helemaal Hollands, Dean Saunders, Mike & Colin, Wolter Kroes, Peter Beense, Danny Froger, Frans Duijts, Judith, Willem Barth en Mulder & Mulder.

 Tevens vallen er mooie prijzen te winnen onder leiding van Rogier van Oosterhout. De ‘Sterren on tour’ is onder andere aanwezig bij het 50-jarig jubileumfeest van Attractiepark Slagharen, het Bevrijdingsfestival in Almere en het succesvolle Wandelfeest Papendal bij Arnhem. De complete agenda staat vermeld op sterrenontour.nl. ‘Sterren on tour’ wordt mogelijk gemaakt door sponsors: Formido, Valk Reizen en Farm Camps. De organisatie van Sterrenontour.nl is in handen van de Showplaza event support group BV uit Eindhoven, een team van professionals gespecialiseerd in spraakmakende evenementen.

Sterren on Tour en RADIONL gaan samenwerking aan

Sterren on tour

 

RADIONL = radio partner!

RADIONL mediapartner Sterren on tour.nl

Afgelopen week konden we blij aankondigen dat RadioNL partner wordt van sterren on tour.
RadioNL is al jaren het station dat klaarstaat voor de Nederlandse artiesten. Door deze samenwerking wordt het draagvlak van Sterren on tour.nl nog groter.
Binnenkort meer info over de samenwerking en de Sterren on tour/RadioNL radioplannen!

https://soundcloud.com/#radionl/radionl-sluit-deal-met-sterren Luister!

RADIONL is een commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse, gepresenteerde programma's als Morgenstond, Werken met Wouda, Op Volle Kracht, Johan in de middag, de Jan Paparazzi show en de Nederlandstalige Top 30 worden gevuld met Nederlandstalige meezingers van echte RADIONL-sterren met de hits van toen en nu.

Dj's van RADIONL:
Marcel de Vries, Johan Terpstra, Martinus Korte, Taeke Wouda, Jan Paparazzi en Alfred Voogd 

www.radionl.fm

Sterren on tour.nl ‘onderweg’

Sinds de aftrap van Sterren on tour.nl afgelopen januari in Eindhoven is Sterren on tour.nl ontzettend positief ontvangen.
We gaan de leukste evenementen bezoeken, werken samen met toonaangevende (media)  'partners' en steeds meer artiesten werken mee. Thnx!

Trots zijn we ook met Emile Hartkamp 'gastheer' van Sterren on tour. Als nestor van de Nederlandse muziek de aangewezen persoon om de Sterren te introduceren.
Samen met Rogier van Oosterhout maakt hij het podium swingend en zie je unieke Back Stage beelden online. Alleen op Sterren on tour.nl !

Deze week meer info over de Sterren on tour.nl radio partner.....!

Sterren on tour.nl

Sterren on tour.nl
 

Hierbij presenteren we trots: ‘Sterren on tour’. Een Multi Channel platform voor Nederlandse muziek gekoppeld aan zeer spraakmakende Roadshows en evenementen.

We brengen mensen, merken, media en artiesten bij elkaar. Muziek is hierbij de verbindende factor.

De aankomende periode wordt Sterren on tour.nl "geladen" en gaan we vertellen wat we allemaal gaan doen. Het hele jaar rond gaan we met 'onze' sterren het land in en kan je alles volgen via de Social Media van Sterren on tour  . en zijn partners! We brengen de sterren naar je toe!
 

Binnenkort maken we onze partners bekend en de spraakmakende acties die we gaan doen! We kunnen niet wachten....
 


Bekijk voor meer info op http://sterrenontour.nl/ en http://www.radionl.fm/

Bekijk ook op YouTube!!!!

https://www.youtube.com/user/sterrenontour

https://www.youtube.com/user/Wandelfeest

https://www.youtube.com/user/RADIONLtube

 

 

13
Jul

Sterren on tour plein

Joris Ivensplein wordt Sterren on tour plein! 13 t/m 19 juli Nijmegen

 

Het wordt een bijzondere week met optredens van:


Theo van Cleef, Peggy Mays, Party Beukers, Yoeri LAbee, Frank van Etten, Sasja Brouwers, Willem Barth, Harm Rikken, Joey Hartkamp, Michael Chitoe, Mike & Colin, Danny Terp, Alex, De Fantastico's, Helemaal Hollands, Johnny Romein, Annete Niekamp, Gebroeders Ko, Henk Damen, Cooldown Cafe, Robert Pauwels, Marlous, Rob Ronalds, Marco den Hollander, Jolanda, Bob Offenberg, Dario, Elz Bakker, Jacques Herp, Judith, Starkoo, Lesley Williams, Trafassie.

Bands: Commercial Break, Total Eclipse, Blind Date.
 

Presentatie: Rogier van Oosterhout en Emile Hartkamp.
 

Partners: Formido Deco Bouwmarkt, RadioNL, Valk Vakanties, 100% NL Magazine, Philippi Produkties, Toon van den Heuvel evenementen en Showplaza group.
 

info vindt je hier: www.vierdaagsefeesten.nl 

20 April

Arnhem Sterren on tour Roadshow Wandelfeest

Het Wandelfeest in Arnhem is al jaren een mooi evenement en dit jaar komt er weer een keur aan artiesten langs om er een gezellige dag van te maken. Het Wandelfeest staat helemaal in het teken van 2 goede doelen, het Revaldatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten. Er zijn 2 mogelijkheden;

Schrijf je nu in om gezellig mee te wandelen met de speciale wandelingen die zijn uitgeschreven. Er is keuze uit een tocht van 5, 10 of 20 kilometer lang, die allemaal om 12:00 op feestelijke wijze starten met o.a. Henny Huisman, Jan Smit en Viktor Brand. Langs deze wandelingen is ook veel entertainment en het is nog gezond ook! Inschrijven kan heel gemakkelijk op www.wandelfeest.nl en kost € 9,50.

Vanaf 13:00 uur is op het gezellige hoofdterrein lekker veel entertainment met Sterren on Tour. Langzaam druppelen de eerste wandelaars weer binnen en hun familie en vrienden staat ze op te wachten. U bent van harte welkom om gratis naar Sterren on Tour te komen, zodat u kunt genieten van vele artiesten. Natuurlijk is Viktor  Brand er als ambassadeur de hele dag. Maar ook Sieneke, Danny Froger, Mike & Colin, Judith en vele andere artiesten komen optreden. Alles vindt plaats op Papendal, zie onder op het kaartje. Ook parkeren is gratis en Papendal is vanaf de snelweg zeer gemakkelijk te bereiken. 

Sterren on tour Roadshow programma met:
- Mike & Colin
- Dean Saunders
- Judith
- Danny Froger
- Sieneke
- Helemaal Hollands
- Willem Barth
- Michael Chitoe
- Yoeri LAbee


Gastheren: Emile Hartkamp en Rogier van Oosterhout.  Live radio door Nederlands Nummer1! RADIONL

www.wandelfeest.nl