mike.jouwweb.nl
Home » Mail-IN

Reactie plaatsen

Reacties

Mike Meere
3 jaar geleden

Dankje vriend

jordi pleijsier
3 jaar geleden

hallo mike

leuke website heb je ga zo door jonge

groetjes jordi

amber ubeda
3 jaar geleden

amber@talita-koemi.nl

Mail-IN

 

MAIL-IN

Algemeen
Op de Mail-In verrichten cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking allerlei werkzaamheden op het gebied van post. Denk aan het insteken van folders in mailings, het sorteren van post en het sealen van reclamepakketjes. Dankzij speciale aanpassingen kunnen cliënten deze werkzaamheden verrichten zonder zich te verwonden aan het papier. De Mail-In is een echte werkplek waar cliënten met een groot gevoel van verantwoordelijkheid én collegialiteit hun klanten bedienen. De leeftijd van de cliënten ligt tussen de twintig en de veertig jaar.
 
Ligging
De ligging op het industrieterrein van Boven-Leeuwen versterkt het arbeidsmatige en dynamische karakter van de Mail-In. Omliggende bedrijven weten de locatie te vinden als ze ondersteuning nodig hebben in hun postverwerking.
 
Indeling
De Mail-In is gevestigd in een bedrijvencomplex op het industrieterrein van Boven-Leeuwen. In het pand van de Mail-In bevinden zich aan de rechterkant de werkplekken voor de cliënten. Deze zijn licht en ruim van opzet. Cliënten die gevoelig zijn voor prikkels kunnen werken op plekken die fysiek zijn afgescheiden van de overige werkruimten. Ook voor taken die veel concentratie of enig telwerk vereisen, zijn speciale ruimten ingericht. Links van de werkruimten, liggen de ruimten voor de begeleiders en de kantine. Deze fungeert tevens als ontmoetingsruimte. De vrolijke schilderijen aan de wand maken er een gezellige plek van.

Begeleiding en activiteiten
De begeleiding op de Mail-In is gericht op het ondersteunen van de cliënten bij hun werkzaamheden. Zo denken de begeleiders bijvoorbeeld mee over (praktische) oplossingen die taken vereenvoudigen. Dit vereist enige (en soms heel veel!) creativiteit, zowel van begeleiders als cliënten. Het kenmerkende van deze locatie is dat cliënten ook elkaar ondersteunen. “Wanneer jij iets niet kan, help ik jou” is een veel gehoorde mededeling.

Ketenpartners
Een belangrijke ketenpartner van de Mail-In is drukkerij Hooftzaak die zich in hetzelfde pand bevindt. Daarnaast heeft de locatie veel samenwerkingspartners en klanten. IJssalons, reclamebedrijven, drukkers, hengelsportzaken, onderwijsinstellingen, gemeenten en verenigingen in en rondom Boven-Leeuwen weten de Mail-In te vinden voor postgerelateerde taken.

Adres
Ambachtsweg 8k
6657 CK Boven-Leeuwen
Telefoon: 0487-513187
E-mail: mail-inbovenleeuwen@driestroom.nl

 

http://www.driestroom.nl/Over-Driestroom/Locaties/Mail-In.aspx

 

Twitter: https://twitter.com/Driestroom Facebook: https://www.facebook.com/Driestroom

 

Kijk en je vind deze foto terug