mike.jouwweb.nl
Home » Waar wonen de mooiste vrouwen ter wereld?

Reactie plaatsen

Reacties

Yann
een jaar geleden

Zou ik met havât kunnen kussen op de mond

erik brilman
2 jaar geleden

gambia girls zijn hot

kisoensingh
3 jaar geleden

Ik wil graag in contact komen met een leuke vrouw uit India leeftijd 35plus.

piet
3 jaar geleden

die wonen in de oekraine en de plaats heet POLTAVA.KIJK EN VERBAASD U.

Costa
4 jaar geleden

Mooiste vrouwen in greece hmmmm

Yoram
4 jaar geleden

Lekker

Yoram
4 jaar geleden

Lekker

Yoram
4 jaar geleden

Lekker

Gerrit
5 jaar geleden

Bulgaarse dames zijn erg mooie end lief ik kom al zo 6 aar in Bulgarije zeer mooie land

Waar wonen de mooiste vrouwen ter wereld?

 
 
Wetenschappers zouden zich beter met deze vraag bezighouden in plaats van het zoeken naar goedkope energiebronnen!

Van elk ras bestaan er mooie vrouwen, maar er zijn enkele landen waar opvallend véél mooie vrouwen wonen. 

Ik heb me gebaseerd op eigen observaties, ranglijsten op het internet, meningen van anderen en diverse media. Door je bijvoorbeeld te registreren op een lokale datingsite krijg je een omvattend beeld van hoe de vrouwen er in een bepaald land uit zien. 

Latijns-Amerika
Toen ik in Mexico woonde heb ik eens rondvraag gedaan bij vele Mexicaanse mannen waar nu eigenlijk de mooiste vrouwen van Latijns-Amerika wonen. Persoonlijk vind ik dat er overal in Midden- en Zuid-Amerika veel knappe vrouwen voorkomen, omdat ze vaak een Spaans uiterlijk hebben gemixt met een sprankeltje Indiaans. Maar wat voor mij exotisch lijkt is natuurlijk voor een andere persoon normaal.

Er waren drie landen die steeds terug kwamen, dat waren Venezuela, Argentinië en Colombia.
In Venezuela wonen waarschijnlijk de mooiste vrouwen ter wereld. Niet alleen heeft dit land het meeste Missen Universe / World op haar naam staan, iedereen die er geweest is kan het beamen. In dit land paraderen de prachtigste creaturen ter aarde.

Schoonheid is een nationale obsessie in Venezuela. Er zijn speciale scholen om Missen op te leiden en de jaarlijkse Miss Venezuela-verkiezing behoort tot de best bekeken TV-programma's. Venezuela is ook een land waar plastische chirurgie heel vaak wordt toegepast.

Plastische chirurgie is niet de oorzaak van de schoonheid, maar eerder een gevolg. Vrouwen moeten concurreren met een hoge standaard. Omdat schoonheid een belangrijke waarde is proberen vrouwen hun uiterlijk te verbeteren. Lelijkheid wordt gezien als een afwijking.

 
Venezuela

Argentinië wordt ook wel het Europa binnen Zuid-Amerika genoemd. Er is veel meer invloed van lichte Europese rassen dan in andere Zuid-Amerikaanse landen, waardoor blond haar en lichte ogen frequent voorkomen.
 
Argentinië
Ook in Colombia doen plastische chirurgen goede zaakjes, maar ook zonder correctie zijn de vrouwen er bovengemiddeld knap. 

 
Colombia
Nog twee andere landen die in de top vijf van Latijns-Amerika behoren zijn Chili en Brazilië.

Oost-Europa en Balkan
Van het blanke type vind je de mooiste vrouwen in Bulgarije en Oekraïne. Ik ben zelf in Oekraïne op reis geweest en kon echt genieten van een stadswandeling, maar ik moest wel uitkijken dat ik niet met mijn gezicht tegen een paal liep. De ene beauté passeert je na de andere. Veel vrouwen hebben er een vrij rond gezicht, hoge jukbeenderen en een heel slank figuur. Oekraïense vrouwen lopen vaak wat ordinair gekleed over straat, maar dat maakt ze eigenlijk niet minder sexy.

Doorheen de geschiedenis is Oekraïne overheerst geweest door verschillende volkeren, daardoor zijn er veel genen gemixt. Die genen vormden het recept voor de ideale vrouw. Oekraïense mannen zien er niet bepaald knap uit, vaak hebben ze zelfs een gezicht dat precies in mekaar geslagen is. Ik vraag me soms af of ze wel beseffen hoeveel geluk ze hebben met hun vrouwen.

 
Oekraïne
Bulgaarse vrouwen zijn blond of donkerharig, met bruine, blauwe of groene ogen, maar een klassiek voorbeeld van een Bulgaarse vrouw is donkerharig, met donkere ogen. Vaak hebben ze een scherpe neus en een mooie kaaklijn. Ook hier ligt de verklaring in de genenmix. Er zit een Centraal-Aziatische invloed in.

 
Bulgarije
Zuid-Europa

Als je in Latijns-Amerika naar de oorspronkelijke inheemse bevolking kijkt, de indianen, kom je tot de conclusie dat die mensen niet heel mooi zijn. Het zijn juist de Spaanse invloeden die de vrouwen daar zo mooi maken. Van alle Zuid-Europese landen hebben Spanje en Italië de mooiste vrouwen. 

 
Spanje
 
Italië

Skandinavië

In Skandinavische landen komen heel veel blondines voor. Dit zijn tamelijk zuivere rassen waar donkere genen nog niet zo sterk hebben kunnen domineren. Als je van blond houdt zal je in Zweden zeker je gading vinden. Veel succes met domme blondjesmoppen in Zweden!

 
Zweden

Azië
In Thailand en buurlanden zoals Laos en Vietnam wonen m.i. de mooiere vrouwen van Azië. Ze hebben in vergelijking met andere Aziatische landen fijnere, scherpere vormen in hun gezicht, bijvoorbeeld uitstekende jukbeenderen. De vrouwen zijn vaak klein, slank en tenger, waardoor ze er jonger uitzien dan hun biologische leeftijd. 

 
Thailand

Arabische landen
Ik heb een tijd in Tunesië gewoond en heb daar van het Arabische type intrigerende vrouwen gezien. Arabische vrouwen kan je het best herkennen aan hun neus, wenkbrauwen en de vorm van hun ogen. De mooiste vrouwen van de Arabische wereld komen uit Libanon. 

Libanon heeft een rijke genenmix die ontstaan is uit een duizenden jaren lange overheersing door o.a. Feniciërs, Assyriërs, Perzen, Grieken, Romeinen, Arabieren, kruisvaarders en Ottomaanse Turken. 

In Libanon is fysieke perfectie bij vrouwen zeer belangrijk. Net zoals in Colombia en Venezuela worden er veel plastisch chirurgische ingrepen uitgevoerd. Libanon wordt ook wel het mekka van de plastische chirurgie in het Midden-Oosten genoemd.  

 
Libanon
Welk(e) land(en) zou je willen toevoegen aan het lijstje en waarom? Laat gerust een reactie achter. 
 

Waar wonen de mooiste vrouwen ter wereld?