mike.jouwweb.nl
Home » Stichting Vind Kris en Lisanne

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

WHERE ARE YOU? LIED GESCHREVEN DOOR VRIEND KRIS KREMERS NU TE DOWNLOADEN

POSTED BY  ON MEI 28, 2014 IN NIEUWS

Singer/Songwriter Stephan Mesrits - Where are you? Voor Stichting Vind Kris & Lisanne

Singer/Songwriter Stephan Mesrits – Where are you? Voor Stichting Vind Kris & Lisanne

 

Where are you?

Stephan Mesrits, vriend van Kris Kremers, is de afgelopen weken bezig geweest met het schrijven en zingen van een nummer voor zijn vermiste vriendin Kris. Afgelopen vrijdag was de primeur: tijdens de benefietnacht op de sportschool Life City was het lied voor het eerst te horen. Vanaf vandaag is Where Are You te downloaden in iTunes voor een bedrag van €0,99. De volledige opbrengst gaat naar de Stichting Vind Kris en Lisanne. Ten behoeve van de vindtocht van Kris Kremers en Lisanne Froon.

Pers:
Alle media-verzoeken rondom Stephan Mesrits worden tevens geregeld door de woordvoerder van de families Froon en Kremers, Nikki van Passel+31 (0)6 300 430 40

Poster_Kris_Lisanne

Stichting Vind Kris en Lisanne

SOVOCO EN KEISTAD SLAAN DE HANDEN INEEN

06 MAY 2014 - door Henrieke Hahn
 

De Soester en Amersfoortse volleybalclubs slaan de handen ineen en willen met de benefiet wedstrijd zoveel mogelijk geld ophalen voor de zoektocht naar hun oud-clubgenoot Lisanne Froon en haar vriendin Kris Kremers. Donderdag 22 mei zullen de eerste damesteams van Sovoco en Keistad het tegen elkaar opnemen.

De vermissing van de meiden in Panama houdt de vriendinnen en oud-teamgenoten van Lisanne bij Sovoco continu bezig en de ongerustheid is groot. Lisanne speelde tot vorige zomer 7 jaren bij de club. Toen het nieuws kwam dat er een stichting in het leven was geroepen om de aandacht voor en zoektocht naar Lisanne en Kris voort te kunnen zetten, grepen zij dit direct aan. “Dit is een mooie manier om concreet iets bij te kunnen dragen. We hebben maar kort nagedacht over wat we konden doen: volleyballen, dat is wat we kunnen en jaren met plezier met Lisanne hebben gedaan.”

De tegenstander was snel gekozen: Lisanne heeft haar hele jeugd bij Keistad gespeeld en ook daar veel vriendinnen en oud-teamgenoten rondlopen. En ook Kris volleybalde in de jeugd van Keistad. Het eerste dames team van de club uit Amersfoort was direct enthousiast. In een klein organisatiecomité werken de beide clubs nu samen.De entreegelden en baromzet van de benefietwedstrijd op donderdag 22 mei gaan naar de stichting. Daarnaast is er de mogelijkheid om vrijwillig extra giften te geven. Tevens wordt er een loterij georganiseerd. En natuurlijk zal er een mooie volleybalwedstrijd met juiste ambiance worden geboden om zo samen een fijne avond te beleven en op gepaste wijze stil te staan bij de vermissing. 

Aan Sovoco zijde zal het huidige dames 1 team (1e divisie) aangevuld worden met oud-speelsters die met Lisanne hebben gespeeld. De coaching zal in handen liggen van Brad Taylor, oud-coach van de dames en momenteel hoofdtrainer van Sovoco heren 1. Keistad dames 1 kwam dit seizoen uit in de 3e divisie en kent ook nog een aantal speelsters die met Lisanne hebben samengespeeld.

Het organisatiecomité hoopt nog enige ondersteuning te vinden van personen of bedrijven, bijvoorbeeld voor de loterij in de vorm van het bieden van leuke prijzen, of anderzijds om een zo mooi mogelijk resultaat te kunnen behalen. Tot slot wordt iedereen die zich betrokken voelt en wil bijdragen, opgeroepen om aanwezig te zijn bij de benefietwedstrijd.

De wedstrijd tussen Sovoco en Keistad zal plaatsvinden in sporthal De Bunt in Soest. Het eerste fluitsignaal klinkt om 20.00, de zaal is open vanaf 19.00.

Vanwege de beperkte capaciteit van de zaal wordt er aangeraden om je van tevoren aan te melden via deze link.