mike.jouwweb.nl
Home » Grolsch lanceert Stender Red Orange

Wat vind u van Grolsch lanceert Stender Red Orange??

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Grolsch lanceert Stender Red Orange

 

Grolsch lanceert Stender Red Orange


De bierbrouwers proberen al jaren met alcoholvrij en alcoholarme bieren de strijd aan te gaan met frisdrank. Oftewel ze vissen natuurlijk een beetje in dezelfde vijver. Grolsch had al de Stender, een alcoholarm bier, de Stender Lemon & Lime en komt nu met een nieuwe Stender-smaak, de Red Orange. Naar mijn idee zit dit ook weer in hetzelfde consumentensegment als de Radlers die nu ook massaal de Nederlandse markt opkomen.

De Stender Red Orange bevat net als alle Stender-zusjes 0,5% alcohol en is een alcoholarm bier met sap van rode sinaasappelen. Hiermee is de drank een goed alternatief voor frisdrank voor de consument van 16 jaar en ouder. Ook is het caloriegehalte laag, namelijk 29 kcal per 100ml. Frisdrank ligt gemiddeld op zo’n 37 kcal per 100ml.

Verkrijgbaar
 Grolsch Stender Red Orange is vanaf 11 maart aanstaande verkrijgbaar bij diverse supermarkten, slijterijen en horecagelegenheden in heel Nederland. Stender Red Orange heeft net als de Lemon & Lime variant een ‘twist off’ kroonkurk en is verkrijgbaar in een 6-pack met 25cl flesjes voor een adviesverkooprijs van € 3,99.