mike.jouwweb.nl
Home » Serieus Verzoek

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Serieus Verzoek

Serieus Verzoek 2013 Glazenhuis Sneek

GPTV: SERIEUS VERZOEK 70 uur live vanuit Sneek op GPTV

Onder de naam Serieus Verzoek Sneek start RADIONL in samenwerking met de Gemeente Súdwest-Fryslân, de Stichting Uit In Sneek en alle partijen binnen StichtingSneek Promotion, de Nederlandstalige variant op Serious Request.

 

Drie dj’s van RADIONL sluiten zich voorafgaand aan de koopavond van donderdag 19 december tot en met het eind van de koopzondag 22 december op in het Glazen Huis Sneek aan de Marktstraat in Sneek. Tijdens de donkere dagen voor kerst is iedereen 24 uur per dag welkom bij het Glazen Huis in Sneek om de live uitzending van RADIONL bij te wonen en te genieten van de diverse Nederlandse artiesten die zullen optreden op het podium in de Marktstraat en natuurlijk om te doneren, actiegelden te brengen en toe te lichten, verzoeknummers aan te vragen of diensten en producten aan te bieden of juist te verkopen.

 

Elk uur zal een Nederlandse artiest in het glazen huis aanwezig zijn of op het podium optreden, waardoor in totaal 70 artiesten te zien en te beluisteren zullen zijn via RADIONL. Naast uitzendingen op GPTV, Kabel Noord en Ziggo zal de continue live-uitzending via de livestream van www.radionl.fm te volgen zijn. De opbrengst van de Serieus Verzoek-actie in Sneek gaat volledig naar Serious Request.Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

 

De drie DJ’s van RADIONL die in het glazen huis in Sneek gaan, zullen er in die week alles aan doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp en daarbij roepen zij inwoners, bedrijven, scholen, verenigingen van Sneek en omgeving op, mee te helpen om ludieke inzamelingsacties te ontwikkelen en deze aan te melden op www.serieusverzoek.nl Het doel is om op dinsdag 24 december een cheque vanuit Sneek te overhandigen aan onze collega’s van 3 FM die dit jaar vanuit het Glazen Huis in Leeuwarden de Serious Request actie starten.

 

Heb je een leuk idee of een ludieke actie waarmee je geld in wilt zamelen? Laat het ons dan weten!

 

Stuur je initiatief naar info@serieusverzoek.nl