mike.jouwweb.nl
Home » Nowel Copelj

Reactie plaatsen

Reacties

bart
4 jaar geleden

Beste,

Ik zag dat u een advertentie heeft geplaatst voor uw zoon op nationalehulpgids. Ik benader u op deze wijze omdat ik geen tegoed meer had en ook niet meer actief ben op de site. Uw vraag spreekt mij echter erg aan (affiniteit en ervaring met jongeren met autisme) en vandaar ik op deze wijze poog u te contacteren. Mocht u met mij in contact willen komen kunt u mij bellen op nummer: 0623323503. Ik ben overigens woonachtig in Wamel.

Met vriendelijke groet,

Bart

Dit is Nowel een gezelligeenthousiastejongeman met autisme.
Nowel is bijzonder muzikaal. Hij heeft pianoles waar hij hele stukken van Beethoven speelt (uit zijn hoofd), maar houdt ook enorm van rock/pop muziek.
Nowel heeft alregelmatig opgetreden, zowel solo als in bands. Bijv. met de mainstream connection uit druten en met Vibes muziek. Heeft ookeen tijdjemet de Big Band Beezzzty meegespeeld.
In feite kan hij alles spelen. Door zijn autistische stoornis is hij een beetje anders in de omgang dan "de gemiddelde mens"....maar eigenlijk maakt hem dat juist wel interessant. Communicatie en sociale contacten zijn zijn zwakke punten. Hij houdt er van om onder de mensen te zijn, maar vindt het lastig om bijv. een lang en diepgaandgesprek te voeren (vooral in het begin), vaak komt hij wat meer los wanneer hij mensen beter leert kennen. Zijn gebrekkige communicatie (dingen niet goed kunnen verwoorden) zorgt er ook voor dat ik deze advertentie voor hem plaats.

Hij zoekt dus eigenlijk een gezellige band bestaande uit gemakkelijke ruimdenkende mensen die hem kunnen gaan waarderen om zijn unieke talenten. Het liefst speelt hij wat modernere pop en rock, maar ook classic rock zou hij geweldig vinden. Voorkeur gaat uit naar wat jongere mensen (hij is zelf 17 jaar), maar zijn jullie wat ouder en toch geïnteresseerd, neem dan toch a.u.b. contact op.

Voor filmpjes op you tube kun je gewoon zoeken op Nowel Copelj.
Hier staan alleen nog maar wat klassieke nummers op, ik zal het binnenkort aanvullen met wat moderner materiaal.
Nowel heeft zijn eigen apparatuur, en kan worden gebracht en gehaald binnen ongeveer een straal van 100 km vanaf Boven-Leeuwen (evt. iets verder)