mike.jouwweb.nl
Home » Johnny in Oranje

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Johnny in Oranje

 

 

WK single Jan Smit en Johnny de Mol

De fervente voetballiefhebbers Jan Smit en Johnny de Mol hebben een WK single opgenomen. Het nummer, getiteld Nederland Wordt Kampioen, is door hen samen geschreven en zal op vrijdag 16 mei uitkomen.

Woensdag 7 mei start bij RTL 4 het programma Johnny in Oranje. In aanloop naar het WK stoomt voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaar voor het Oranje geweld dat gaat los barsten. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. Uiteraard neemt hij een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

Over het idee voor de WK single zegt Jan Smit: “Johnny en ik kennen elkaar natuurlijk al heel lang, maar ik had nooit gedacht dat we nog eens samen een lied zouden zingen. Toen ik vorig jaar gast was in zijn programmaWaar is De Mol, hebben we nog een balletje getrapt. Dus toen het idee voor een WK lied ontstond, kon ik mooi een voorzetje geven”.

Johnny de Mol: “En die kon ik toen mooi even inkoppen…….We zijn een mooi programma aan het maken, waarin we een orakel zochten. We hebben Rio oranje-proof gemaakt en met een WK lied kan Jan natuurlijk niet ontbreken”.

Met de opbrengst van de single zal het unieke duo geld doneren aan de Johan Cruijff Foundation. Als klap op de vuurpijl, zullen zij Nederland Wordt Kampioen op de middenstip ten gehore brengen bij de WK oefenwedstrijd, die Oranje op 17 mei zal spelen tegen Ecuador in de ArenA in Amsterdam.

Download reserveren
Via iTunes klik hier

CD single reserveren
Via Muziekkopen.nl klik hier
Via Berk Music klik hier

 

17 mei signeersessies WK Single Jan Smit en Johnny de Mol

17 mei signeersessies WK Single Jan Smit en Johnny de Mol

Onlangs maakten Jan Smit en Johnny de Mol in het programma RTL Boulevard bekend dat zij een WK Single uitbrengen. Het idee voor deze single is ontstaan toen Jan te gast was bij Johnny in het programma Waar is de Mol. Met de opbrengst van deze single zal het duo geld doneren aan Johan Cruyff Foundation. De spelers van het Nederlands Elftal hebben met termen als “schreeuwen” en “legioen” hun bijdrage aan deze WK Single geleverd. De single komt 16 mei uit en zij zullen het lied live zingen tijdens de oefenwedstrijd Nederland – Ecuador op 17 mei aanstaande. Om de lancering van de WK Single extra leuk te maken, zijn er 3 signeersessies georganiseerd. Jij kan jouw single dus laten signeren door Jan en Johnny!

3 Signeersessies WK Single

Speciaal voor de fans zijn er 3 signeersessies georganiseerd. Tijdens een van deze drie signeersessies, kan jij jou WK single laten voorzien van een handtekening van Jan Smit én Johnny de Mol. De 3 signeersessies zijn op 17 mei 2014 op de volgende locaties:

10:30 uur Eindhoven 
Berk Music
 (Woenselsemarkt 1)

13:00 uur Ede 
Mediamarkt
 (Browerstraat 2B)

16:30 Leeuwarden 
Mediamarkt
 (Plein de Centrale 12)

Voor elke signeersessie is er voldoende tijd om vele handtekeningen te zetten. Jan Smit en Johnny de Mol zullen na de laatste signeersessie (Leeuwarden) naar Amsterdam rijden om hun lied aan het Oranjelegioen te vertolken tijdens de oefeninterland die Oranje tegen Ecuador speelt. Ze moeten daarom na elke sessie echt op tijd vertrekken. Zorg dus dat je op tijd bent om teleurstellingen te voorkomen.

Reserveer voor de signeersessies

Hoewel de single nog niet uit komt, kan jij deze wel al reserveren, zodat je de single op tijd binnen hebt om tijdens een signeersessie de felbegeerde handtekening van Jan en Johnny op jouw WK Single te laten zetten. Heb jij de WK Single gereserveerd via iTunes? Kom dan even goed naar een signeersessie en laat deze voetbalfanaten wat anders signeren! De fysieke WK Single kan je via een van deze websites reserveren:

Via Muziekkopen.nl klik hier
Via Berk Music klik hier
Via CD Hal klik hier